Informatika

A számítástechnika ma már átszövi a mindennapjainkat. Az internet elterjedésével már nem csak a cégek, számára nélkülözhetetlen egy megbízható, jól működő hálózat, nem csak a vállalkozások számára fontos az adat biztonság, hiszen mindannyian őrzünk olyan, számunkra felbecsülhetetlen értékű családi fotókat, felvételeket, melyek megsemmisülése komolyan érintene. Nem csak a munkahelyünkön hangsúlyos a stabil internet elérhetőség, hanem otthon is szeretnénk élvezni a világháló nyújtotta kényelmi és szórakozási lehetőségeket.
Éppen ezért szolgáltatásaimmal nem csak vállalkozások, hanem otthoni felhasználók részére is szeretnék alternatívákat kínálni. Ha nincs, vagy akadozik az internet, az nem minden esetben a szolgáltató hibája, nagyon sokszor egy rosszul megtervezett rendszer, egy nem megfelelően kivitelezett hálózat, vagy egy nem megfelelő hálózati eszköz a bajok forrása.

Vállalkozóként abban tudok segíteni, hogy a fenti problémáknak még megjelenésük előtt egy jól átgondolt, valós igényeken alapuló felmérés paraméterei mentén elejét vegyük. Igény esetén helyi hálózatok tervezésében, kivitelezésében, továbbá informatikai rendszerek üzemeltetésében, szoftverfejlesztésben állok tisztelt megrendelőim rendelkezésére.